Kenniscentrum


De toepassing van hoogwaardige technologische hulpmiddelen gaat om veel meer dan techniek alleen. Het beoogde gebruik, de gebruiker, de gebruikersomgeving… spelen allemaal een grote rol in de succesvolle toepassing. Maar ook over de techniek zelf dient voldoende kennis te bestaan. Bij Focal bestaat veel kennis over de facetten die leiden tot de succesvolle toepassing van haar hoogtechnologische hulpmiddelen.

Waar in het delen van kennis een rol voor Focal is weggelegd, willen wij deze met het werkveld, gebruikers en betalende partijen delen. Dit gebeurt binnen het Kenniscentrum, waarin met name cursussen en workshops aangeboden worden.

» Bekijk het aanbod van workshops

Workshops

  • 11 juni 2015: Eéndaagse workshop dynamische armondersteuningen en robotmanipulatoren (‘armachtigen) voor (para)medici. Deze workshop is inmiddels geheel volgeboekt. In het najaar zullen nieuwe workshops georganiseerd worden.

  • 29 oktober 2015: Eéndaagse workshop dynamische armondersteuningen en robotmanipulatoren (‘armachtigen’) voor (para)medici.Deze workshop is inmiddels geheel volgeboekt.

  • 30 juni 2016: Eéndaagse workshop dynamische armondersteuningen en robotmanipulatoren (‘armachtigen’) voor (para)medici.
    » Meer informatie
    » Inschrijven

Er worden op dit moment geen cursussen aangeboden.

"The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing."

Albert Einstein

 

 

Deel deze pagina