Dynamische woordvoorspelling voor NOVA Chat

24-2-2017 | Als uw communicatiehulpmiddel NOVA Chat beschikt over de optie “woordvoorspelling” dan weet u hoe krachtig deze functie is. De woordvoorspelling omvat meer dan 100.000 woorden, afkomstig uit gesproken Nederlands. Deze functie voorspelt niet alleen het woord dat u aan het typen bent maar kijkt ook wat het volgende woord zou kunnen zijn. De functionaliteit van de NOVA Chat-woordvoorspelling is nu verder uitgebreid met een leerfunctie.

De woordvoorspelling slaat tijdens het typen nieuwe woorden op in de woordenlijst. Vaak zijn dit speciale namen van personen en plaatsen die voor u van belang zijn. Op die manier krijgt uw woordvoorspelling een persoonlijk tintje. De standaard woordenlijst van 100.000 woorden omvat de meest voorkomende woorden die in gesproken Nederlands voorkomen en kan nu worden aangevuld met uw persoonlijke woorden. Als therapeut kunt u ook een extra lijst met bijvoorbeeld nieuw te leren woorden toevoegen aan de voorspelling. In combinatie met de ingebouwde Taal Activiteiten Monitor hebt u er goed zicht op in hoeverre nieuwe woorden daadwerkelijk gebruikt worden.

Als uw NOVA Chat beschikt over de optie “woordvoorspelling” dan kunt u de nieuwe software versie 2.6.0. gratis downloaden via de automatische update-functie van uw NOVA Chat.

 

Naar Nova Chat >>
Download brochure >>
Neem contact op >>

 

Deel deze pagina