Focal op Wereld ALS Dag in het Archeon te Alphen aan de Rijn

23-5-2017 | Moderne technologie in een historische omgeving

Op zondag 18 juni gaat Stichting ALS Nederland wederom honderden patiënten en hun naasten een hele mooie dag bezorgen. Dit jaar gaan we terug in de tijd en bezorgt de stichting families een zeer leuke dag in het themapark Archeon in Alphen aan de Rijn. Focal Meditech is aanwezig!

Op woensdag 21 juni is het officieel Wereld ALS Dag. Dan staan mensen overal ter wereld stil bij de ziekte ALS. Stichting ALS Nederland organiseert daarentegen op zondag 18 juni een speciale dag voor mensen met ALS, PSMA en PLS en hun gezinnen. Hiervoor wil zij u dan ook van harte uitnodigen.

De Wereld ALS Dag zal dit jaar plaatsvinden in themapark “Archeon” in Alphen aan de Rijn. Tijdens een speciaal voor u samen gesteld programma heeft u de gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, maar is er ook voldoende tijd om met elkaar van een leuke, ontspannen dag te genieten.

De hulpmiddelen van Focal zoals armondersteuningen en eethulpmiddelen worden vaak en met veel succes ingezet door personen met de genoemde aandoeningen. Focal is zodoende op deze dag aanwezig met een informatieve stand. Meer informatie over deze dag via www.archeon.nl en https://www.als.nl/agenda/evenementen/wereld-als-dag/ .

 

Ga naar Obi >>
Download brochure >>
Neem contact op >>

 

Deel deze pagina