Therapiehulpmiddelen

Focal levert een allengs groter productpakket materialen voor revalidatie en training. Het betreft met name materialen voor het therapeutisch oefenen van de arm- en handfunctie- domeinen waarin Focal al jaren als specialist geldt. De trainingsmaterialen betreffen oefenapparaten om de effecten van de zwaartekracht te reduceren en grotere of betere bewegingen van armen en handen mogelijk te maken. Maar ook geavanceerde materialen voor de neurologische handrevalidatie, zoals de YouGrabber. Alle materialen zijn sterk gericht op het functioneel oefenen. Bijzonder zijn de diverse mogelijkheden om therapeutisch te oefenen in virtuele omgevingen door middel van serious gaming software.

Nieuws

Nu in Nederland: YouGrabber®, het prijswinnende Zwitserse therapiesysteem voor de neurologische arm- en handrevalidatie.

  Focal Meditech BV is een samenwerking aangegaan met YouRehab, de Zwitserse ontwikkelaar en fabrikant van het YouGrabber® concept en levert dit product vanaf heden in de Benelux. YouGrabber® ondersteunt personen met sensomotorische en...
Lees verder >

Gainboy
De Gainboy is een apparaat voor het dynamisch uni- of bilateraal oefenen in virtuele omgevingen door middel van zwaartekracht ontlasting. Het apparaat is gebaseerd op twee Slings op een stabiel, specifiek onderstel. Gangbare game consoles en games kunnen gebruikt worden. Oefenen met fysieke materialen is ook mogelijk.
Verder >


 

Deel deze pagina